GARANCIJA

Zaštita bezbednosti za vaš Land Rover

Prvih pet godina (ili 150.000 km, šta god nastupi ranije)* nakon kupovine svog Land Rovera, uživaćete u svim prednostima sveobuhvatne garancije proizvođača.  Ako je neki deo potrebno popraviti ili zameniti zbog greške u proizvodnji, potrebni radovi biće izvršeni besplatno uz korišćenje originalnih delova Land Rovera kod Ovlašćenog prodavca Land Rovera. Za više informacija o garanciji, molimo vas da se obratite lokalnom ovlašćenom prodavcu. * Primenjuje se od primopredaje vozila ili prve registracije 1. jula 2023, već prema tome šta nastupi ranije.


Delovi i dodatna oprema

Garancija Ako je neki deo potrebno popraviti ili zameniti, sve za to potrebne radove izvršiće besplatno ovlašćeni prodavac Land Rovera posle isteka ove garancije. Ova garancija pokriva sve originalne delove ili dodatnu opremu kupljene od ovlašćenog prodavca Land Rovera.


Dodatna oprema ugrađena u novo vozilo

Ako je ovlašćeni prodavac Land Rovera opremio vaše novo vozilo originalnom dodatnom opremom Land Rover, ti će delovi podlegati istim uslovima i garancijskom roku kao i garancija proizvođača. Vozilo se smatra „novim" u roku od mesec dana od datuma kupovine ili pošto je prešlo sto milja ili manje, zavisno od toga šta je u tom trenutku merodavno.


Odredbe i uslovi

Svi delovi i dodatna oprema naših vozila zadovoljavaju visoke standarde koje Land Rover postavlja za bezbednost i pouzdanost svakog vozila. Zbog toga toplo preporučujemo da svoje vozilo opremate samo originalnim delovima i dodatnom opremom Land Rover. Land Rover nije testirao i odobrio ostale delove i dodatnu opremu vozila. Stoga ne možemo da procenimo kvalitet tih delova. Garancija ne pokriva štetu prouzrokovanu delovima ili dodatnom opremom vozila koji nisu originalni delovi Land Rovera.


Garancija za boju

Ako je potrebno obnoviti neku površinu boje, sve za to potrebne radove izvršiće besplatno ovlašćeni prodavac Land Rovera posle isteka ove garancije. Rok ove garancije pokriva razdoblje od tri godine, a važi od dana kada ste preuzeli svoj novi Land Rover, bez obzira na kilometražu.


Garancija protiv korozije

Ako je bilo koji deo karoserije vašeg Land Rovera korodirao ili zarđao, zahvaćene delove će besplatno popraviti ili zameniti ovlašćeni prodavac Land Rovera. Rok garancije pokriva razdoblje od šest godina od dana kada preuzmete svoj novi Land Rover, bez obzira na kilometražu, pa čak i u slučaju promene vlasništva.


Pomoć na drumu

Pomoć na drumu Land Rover je sveobuhvatan program pomoći na drumu za prve tri godine od prve registracije. Taj program vam nudi pouzdanu podršku u hitnim slučajevima tokom vožnje, kao na primer zbog tehničkog kvara, nesreća ili manjih problema kao što su probušene gume.  Bez obzira na problem, uvek možete računati na našu pomoć na drumu. U svakoj situaciji i na svakom mestu. Ovlašćeni tehničar Land Rovera obično može da reši većinu problema na licu mesta. Ako to nije moguće, odvešćemo vaše vozilo do ovlašćenog prodavca Land Rovera i pobrinuti se za vašu mobilnost. Ako je potrebno, naravno da ćemo platiti i vaš hotelski smeštaj.* Za više informacija pogledajte Vodič za garancijski servis ili se obratite ovlašćenom prodavcu Land Rovera. *Merodavni su uslovi za Pomoć na drumu.