Vlasništvo

Kada postanete vlasnici Land rovera dobijete određene pogodnosti

PONUDE I USLUGE

SERVISIRANJE I ODRŽAVANJE

SERVISIRANJE I ODRŽAVANJE

Samo uslužni centri odobreni od strane Land Rovera ispunjavaju naše stroge standarde kvaliteta kako bi osigurali pravilno održavanje vašeg vozila kao i potpunu zaštitu njegove garancije. Takođe možete rezervisati naše usluge preko interneta, online, uz novi olakšavajući buking.
GARANCIJE I POMOĆ NA PUTU

GARANCIJE I POMOĆ NA PUTU

Potpuna pokrivenost , zaštita putnika i originalni djelovi su samo neke od prednosti vaše Land Rover garancije. Takođe imate mogućnost da pored garancije uključitei ponudu Land Rover Assistance, našu uslugu pomoći na putu.
DODATNA OPREMA

DODATNA OPREMA

Personalizjte svoj Land Rover uz široki spektar dodatne opreme specijalno dizajnirane za vaše vozilo. Naći ćete i veliki izbor dodataka za vaše ljubimce, koji su upravo ono što vam je potrebno ukoliko imate psa.
Usluga preuzimanja i isporuke

Usluga preuzimanja i isporuke

Razumemo koliko je vaše vreme dragoceno. Uz našu Uslugu preuzimanja i isporuke, briga o vašem vozilu nikada nije bila lakša.


Obratite se svom ovlašćenom prodavcu i on će organizovati preuzimanje i isporuku vašeg vozila na izabranu adresu i u izabrano vreme.

SERVISIRANJE I ODRŽAVANJE

ORIGINALNI DJELOVI

ORIGINALNI DJELOVI

Neka vaš Land Rover bude 100 % Land Rover. Svi naši Originalni Djelovi imaju 24-mjesečnu garanciju, za više pređenih milja sigurne vožnje.
POPRAVKE

POPRAVKE

Kada je vaše vozilo održavano u ovlašćenom servisu Land Rovera , možete biti sigurni da niko ne zna vaše vozilo bolje od našihovlašćenih servisera
PNEUMATICI

PNEUMATICI

Naš odobreni asortiman pneumatika je pažljivo odabran, razvijen i testiran specijalno za vaš Land Rover , tako da će se uspiješno kretati po raznim terenima tokom cijele godine.
ADBLUE™

ADBLUE™

AdBlue™ je specijalna tečnost za za smanjenje emisije CO2 (skraćeno DEF).Omogućava selektivno katalitičko smanjenje, što smanjuje štetne emisije i pomaže Land Roverima sa dizel motorima u skladu sa strogim EURO 6 standardima.

Zakazivanje servisa

Vrlo jednostavno možete da zakažete termin za servisiranje Vašeg automobila. Molimo Vas da ispunite formular i da ga pošaljete. Uskoro ćemo Vas kontaktirati da potvrdimo željeni termin.
Saznajte više