GARANCIJE I POMOĆ NA PUTU

GARANCIJE I POMOĆ NA PUTU

GARANCIJE I POMOĆ NA PUTU PREGLED

OSIGURANJE PROIZVOĐAČA

OSIGURANJE PROIZVOĐAČA

Dobijate potpunu sveobuhvatnu garanciju proizvođača i pomoć na putu 3 godine nakon kupovine vašeg Land Rover-a. Ovlašćeni servisni centri Land Rover-a će besplatno zamijeniti ili popraviti bilo koji dio koji je posledica greške proizvođača.
PRODUŽENA GARANCIJA

PRODUŽENA GARANCIJA

Da biste nastavili bezbrižno nakon što istekne trogodišnja garancija proizvođača, izvadite produženu garanciju kompanije Land Rover. Sve popravke će obavljati Land Rover obučeni tehničari koristeći originalne djelove Land Rover.
GARANCIJA NA BOJU I ANTI KOROZIJU

GARANCIJA NA BOJU I ANTI KOROZIJU

Vaš Land Rover je dizajniran za ekstremne uslove, ali se mora zaštititi kako bi ostao što duže u najboljem stanju. Land Rover ovlašćeni serviser će popraviti ili zamijeniti bilo koji korozirani dio na karoseriji, ili oštećenje boje, bez naknade, naravno pod garancijom.
GARANCIJA NA DIJELOVE I DODATKE

GARANCIJA NA DIJELOVE I DODATKE

Garancija pokriva sve originalne djelove ili dodatke kupljene od uslužnog centra odobrenog Land Rover-a, odobrenog servisnog centra Land Rover-a ili Land Rover-ovog odobrenog distributera djelova i sve popravke i zamjene biće obavljene bez naknade.
POMOĆ NA PUTU

POMOĆ NA PUTU

Tokom trogodišnjeg garantnog perioda proizvođača, moći ćete da pozovete pomoć 24 časa dnevno, 365 dana godišnje, za bilo koji slučaj, bio to kvar, problem sa pneumaticima ili saobraćajna nezgoda.

Land Rover Roadside Assistance: +38111 4123 570.

ŠTA OČEKIVATI

KAKO PODNIJETI ZAHTJEV

KAKO PODNIJETI ZAHTJEV

Ako želite da zatražite garanciju, samo posjetite ovlašćeni servisni centar sa servisnom istorijom-knjigom. Obično će odmah izvršiti popravku. Ali, molim vas, budite svjesni da je za određene popravke potrebno odobrenje od kompanije Land Rover-a.
POMOĆ NA PUTU

POMOĆ NA PUTU

Naš operativni centar je otvoren 24 sata dnevno, 365 dana godišnje, a čine ga iskusni, višejezični stručnjaci.

Land Rover Roadside Assistance: +38111 4123 570.
USLOVI

USLOVI

* Isključenje garancije Dok je vaša garancija jaka kao Vaša Land Rover, ona ne pokriva sve stavke, kao što su one koje su podložne podešavanju ili zameni tokom normalnih radova ili održavanja. Isto tako, neće pokriti popravku ili zamenu koja je potrebna kao direktan rezultat:
Normalno habanje tj.habanje kao rezultat vremena
Nepravilno održavanje vozila u skladu sa rasporedima održavanja i uputstvima za održavanje kompanije Land Rover
Popunjavanje ili dopunjavanje neispravnim gorivom, npr. benzin umjesto dizel